Salaš : Cup a Sheep Fest 2011 v Hradci Králové

22. 3. 2011 21:11
Rubrika: Celá ČR | Štítky: vkhhradeckralove salas

Rád bych jménem Křesťanského akademického klubu Salaš pozval všechny vysokoškoláky na velkou akci, kterou chystáme na víkend 8. - 10. dubna 2011. Jedná se o sportovní turnaj Salaš Cup, který pořádáme každé dva roky v Hradci Králové. Protože nám je jasné, že ne všichni jsou sportovní nadšenci a i když jsou, každý si rád vybere sport, který ho baví, rozhodli jsme se letos tento víkend pojmout poněkud komplexněji než jen jako volejbalový turnaj jak tomu doposavad bylo. Letos tedy nabízíme možnost účastnit se volejbalového turnaje, ale také hrát florbal a sálovou kopanou. Kromě toho jsou nachystány koncerty kapel Poletíme? a The Elements (slovenská kapela). Přijet je možné v pátek během odpoledne, večer je připravený společenský a seznamovací program, v sobotu od 8h začíínají sporty a trvají do 16h. Večer potom od 20h začínají koncerty a celý program je zakončený nedělní mší svatou v 10h. Je možné se také účastnit jen části programu (například jen sportů nebo jen koncertu). Ubytování je zajištěno s vlastními spacáky a karimatkami, zajištěny jsou také snídaně a večeře.

Veškeré informace a přihláška jsou k dispozici na webu http://salas.diecezehk.cz/cup a na tomtéž webu jsou k dispozici ke stažení i plakátky.

Chtěl bych proto poprosit o vyhlášení této akce v ohláškách na vašich studentských mších, případně webových stránkách a vhodných nástěnkách. Plakát je k dispozici také zvlášť na koncerty. Pokud máte stránku na facebooku, prosím vás o inzerci těchto dvou akcí:
Salaš Cup: http://www.facebook.com/event.php?eid=111997548876755&ref=ts
Sheep Fest: http://www.facebook.com/event.php?eid=196449480383620

Případně na signálech:
Salaš Cup: http://www.signaly.cz/salascup2011
Sheep Fest: http://www.signaly.cz/sheepfest

Potřebujete-li jakékoliv bližší informace, neváhejte se na mě obrátit.

Díky předem za rozšíření této informace,

s pozdravem a přáním hezkého dne,

Tomáš Chlouba
předseda
Křesťanský akademický klub Salaš, o.s.
Velké náměstí 32
500 03 Hradec Králové
[email protected]
http://salas.diecezehk.cz
tel.: 603 175 905

Zobrazeno 1945×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona