Zájemci o studium na CARITAS - zpráva

22. 6. 2011 21:26
Rubrika: Celá ČR

 

Zájemci o studium na CARITAS – VOŠs v příštím školním roce se ještě mohou hlásit

 

Naše škola, CARITAS – Vyšší odborná škola sociální Olomouc, se již bezmála patnáct let věnuje vzdělávání kvalifikovaných pracovníků pro sociální, charitativní nebo humanitární služby. Chcete se stát jedním z nich? Neváhejte. Stále se totiž ještě můžete hlásit do druhého kola přijímacího řízení, a studovat tak již ve školním roce 2011/2012!

Nabízíme vám na výběr dva atraktivní programů:

  • Charitativní a sociální práce (lze si vybrat mezi denní a dálkovou formou studia)
  • Sociální a humanitární práce (tento obor je nabízen v denní formě)

Délka studia je tři roky; absolventi získají titul DiS., nebo můžete absolvovat velmi výhodné souběžné studium na CARITAS-VOŠs i Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého a získat vysokoškolský titul (bakalář).

Uzávěrka pro podání přihlášek na oba programy a všechny formy studia (denní, dálkové, souběžné) je 29. 7. 2011.

tradice│prestiž│kvalita│praxe│dobré uplatnění

Výuka je postavena na křesťanských principech ve spojení s využitím nejnovějších vědeckých poznatků; velký důraz klademe na studijní praxe. Jako jediná škola v ČR vzděláváme humanitární pracovníky a mezi naše přednosti patří i přátelské prostředí školy či spolupráce s Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci.

Škola má vlastní koleje, menzu i knihovnu. Je umístěna v samotném historickém centru města, nedaleko zastávky MHD. V blízkosti budov školy se nacházejí pracoviště Univerzity Palackého, klub VKH Olomouc a kostel Panny Marie Sněžné se studentskou farností.

Absolventi školy mají téměř stoprocentní uplatnění v oboru. Vykonávají smysluplnou práci, protože působí v různých sociálních či charitativních službách, na úřadech (města, kraje,…), v humanitárních organizacích, nemocnicích, pomáhají při pohromách atp.  

Návod pro podání přihlášky k přijímacímu řízení, podrobné charakteristiky vzdělávacích programů, informace o průběhu studia nebo uplatnění absolventů naleznete na www.caritas-vos.cz .

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poradíme.

 

KONTAKT:

Mgr. František Jemelka

oddělení komunikace
TEL:  +420 585 209 031
MOBIL: +420 777 713 450
[email protected]

 

 

Zobrazeno 1485×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona