CARITAS - 2. kolo přijímacího řízení - ještě je ŠANCE!

24. 7. 2011 20:52
Rubrika: Celá ČR

 

Na jedinou školu pro humanitární pracovníky v ČR je možné ještě podat přihlášku

 

CARITAS – Vyšší odborná škola sociální Olomouc se již bezmála patnáct let věnuje vzdělávání kvalifikovaných pracovníků pro sociální, charitativní nebo humanitární služby.

Zájemci o studium na této škole mají v těchto dnech ještě poslední možnost přihlásit se do druhého kola přijímacího řízení pro další školní rok; uzávěrka pro doručení přihlášek je totiž již 29. 7. 2011.

Škola nabízí dva zajímavé vzdělávací programy. První z nich, Charitativní a sociální práce, lze studovat prezenčně či dálkově; program Sociální a humanitární práce (jediný svého druhu v ČR) je potom nabízen v denní formě.

Absolventi získají titul DiS., nebo můžou využít výhody unikátního souběžného studia na CARITAS-VOŠs i Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého, a získat také vysokoškolský titul (bakalář).

Škola má vlastní koleje, menzu i knihovnu; to vše, spolu s učebnami, je umístěno v historickém centru města. Je unikátní svým rozsahem velmi důležité praktické výuky (praxí). Absolventi mají dobrou uplatnitelnost v oboru. Je možno se s nimi setkat v různých sociálních či charitativních službách, na úřadech (města, kraje,…), v humanitárních organizacích, nemocnicích, pomáhají při živelních pohromách atp.  

Všechny potřebné informace pro uchazeče o studium jsou dostupné na školních internetových stránkách www.caritas-vos.cz .

 

KONTAKT:

Mgr. František Jemelka

oddělení komunikace
TEL:  +420 585 209 031
MOBIL: +420 777 713 450
[email protected]

 

 

Zobrazeno 1996×

Komentáře

mstar

A jaké jsou reálné vyhlídky absolventů při hledání práce?

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona